Skip To The Main Content

Aktuelt

Invitasjon lunsjmøte 191017

Velkommen til våre ekstra engasjerte og motiverte bedrifter

Av Anita Melnæs | 11.10.2017
 

KJÆRE SAMARBEIDSPARTNER!

Din virksomhet og Oppfølgingsenheten Frisk har inngått et samarbeid om arbeidsutprøving av våre deltakere. Vi vil gjerne markere at det nå er 1 år siden vi etablerte vår virksomhet i Oslo.

Det er takket være rause ledere som deg at våre deltakere og Oppfølgingsenheten Frisk når sine mål. Ved å åpne din virksomhet for arbeidsdeltakelse for våre kandidater, gir du et svært viktig bidrag til at disse menneskene kommer videre i arbeidslivet. Dette er et svært verdifullt arbeid og vi er sikre på at du også har opplevd denne aktiviteten som positiv og givende.

Oppfølgingsenheten Frisk vil gjerne gi deg og din virksomhet litt oppmerksomhet og ønsker deg derfor velkommen til en uformell lunsj i våre lokaler den:

19.10.2017 kl. 11.30-13.00.
Adresse er Wergelandsveien 1, 4. etg.

Under lunsjen vil vi gjerne presentere noen av de resultatene våre deltakere og Oppfølgingsenheten Frisk klarer å oppnå takket være dere. Vi vil også gjerne bli litt bedre kjent med dere. Vi håper dette kan bidra til ytterligere resultater og et enda bedre samarbeid med deg og din bedrift.

Takk for den muligheten hver og en av dere har gitt våre deltakere.

For påmelding kontakt Ingvild Svendsen:
ingvild.svendsen@oppfrisk.no
eller på telefon 404 13 576

innen 12.10.2017.

 

Med vennlig hilsen
Markedsavdelingen i Oppfølgingsenheten Frisk Oslo